Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la o conferinta gratuita despre antreprenoriat social | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde participi la o conferinta gratuita despre antreprenoriat social

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/12/2011

Fie ca te numeri printre cei care vor sa afle informatii despre antreprenoriatului social, fie ca iti doresti cu adevarat sa fii antreprenor si domeniul social iti surade, ai o zi la dispozitie sa te documentezi. Este vorba despre o conferinta pe aceasta tema care se va desfasura pe 9 decembrie in cadrul BCU (Biblioteca Central Universitara Bucuresti).

Avand in vedere ca tenditele actuale ale lumii de afaceri sunt: modele de business sustenabile, focus pe impactul social si pe mediul inconjurator, tratarea stakeholderilor in mod egal si urmarirea beneficiilor pe termen lung, cei de la Rotaract s-au gandit sa organizeze aceasta conferinta si promit ca nu se vor opri aici. La eveniment sunt invitati speakeri din strainatate precum: Julie Caulier-Grice (reteaua Dialogue-Café) si Olivier Vanden Eyden (fondatorul Close the Gap) dar si din tara: Istvan Mar (antreprenoriat rural), Iulian Ifrim (Viitor plus), Magor Csibi (romania.panda.org).

Conferinta va fi impartita in 2 sectiuni, prima parte in care vor vorbi invitatii si care este destinata publicului larg iar a doua parte se va desfasura sub ideea de “work-group”. Practic in a 2-a parte a zilei vor fi organizate ateliere de tipul crowd-sourced: tinerii isi prezinta o idee de afacere sociala in fata unui public ales (specialist, consultanti) care la sfarsit isi spun parerea si ii ajuta pe tineri sa isi perfectioneze ideile.

Pe website-ul celor de Rotaract puteti vizualiza o prezentare amanuntita a conferintei, va puteti inscrie si, mai important, in cazul in care nu puteti participa, puteti afla mai multe detalii despre povestile de suces ale speakerilor urmarind videoclipurile atasate in dreptul lor. Veti descoperi ca sunt cu adevarat inspirationale.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top