Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te indulcesti de la atatea bunatati, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde te indulcesti de la atatea bunatati, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/12/2011

Exista un restaurant in Bucuresti, aproape de centrul vechi, cu o semnificatie, istorie si traditie aparte: Hanul Lui Manuc. Hanul a devenit intre timp mai degraba un complex, pentru ca, pe langa binecunoscutul restaurant, au mai aparut si alte “anexe”: Levantin (un restaurant libanez cu atmosfera romaneasca), Manuc Cafe (o cafenea cu influente turcesti) si un hotel (cu 26 de locuri de cazare).

In perioada 2-4 decembrie, in cadrul Restaurantului Hanul lui Manuc situat pe Strada Franceza nr. 62-64, va avea loc Sweet Fest. Vizitatorii vor beneficia de intrare libera si vor putea degusta si cumpara: cozonaci, baclavale cu visine, praline belgiene, prajituri de casa, specialitati grecesti, torturi de martipan, dulciuri din Budapesta, etc. Pe parcursul evenimentului se vor organiza si ateliere de gatit in care se vor putea prepara dulciuri sau sucuri naturale. Sweet Fest va putea fi vizitat intre orele 10:00 si 19:00. La Hanul lui Manuc va avea loc si un concert de jazz sustinut de Dianne Reeves pe 6 decembrie.

Gasiti mai multe detalii despre evenimente consultand website-ul complexului: www.hanulluimanuc.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top