Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde simti gustul Sarbatorilor de Iarna, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde simti gustul Sarbatorilor de Iarna, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/11/2011

In fiecare an se organizeaza diverse evenimente, targuri si festivaluri pentru a accelera sau a prelungi starea aceea de bine pe care o simtim de sarbatori. Iar odata cu Sarbatorile de Iarna tara este invaluita de arome delicioase si decoratiuni minunate.

Unul dintre targurile de Craciun care va avea loc incepand cu 3 decembrie si se numeste: “Vine Mosul in Obor!”. Astfel, in renumita piata Obor, vor fi amenajate casute din lemn unde mesterii populari si producatorii va astepta cu minunate decoratiuni de sarbatoare si produse traditionale. La targ puteti cumpara: cadouri pentru cei dragi, cozonaci, turta dulce, prajituri, bomboane, etc si puteti savura vin fiert cu scortisoara.

De asemenea, cei care vin in zona Obor pe perioada targului vor asista la spectacole cu artisti populari, la demonstratii si degustari culinare si la concerte de colinde. Gasiti mai multe detalii despre targ consultand website-ul: www.romanialibera.ro.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top