Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vezi un spectacol unic in Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde vezi un spectacol unic in Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/11/2011

Stiti ca este momentul pentru un spectacol special atunci cand v-ati plictisit de filme usoare si emisiuni fara sfarsit. Prin urmare a venit timpul pentru o piesa de teatru jucata intr-un mod inedit care isi propuna sa transmita prin miscare vibratiile zborului.

Spectacolul se numeste „Omul Pescarus” sau „Drumul spre frumos”, va cuprinde elemente de teatru acrobatic iar organizatorii se mandresc cu unicitatea lui in tara noastra. Evenimentul va avea loc in cadrul Grand Cinema Digiplex din Baneasa, unde veti avea ocazia sa ii vedeti pe actorii: Marius Manole, Vitalie Bichir, Carla-Maria Teaha, Gabriela Iacob, Dragos Olaru si Cristi Iacob (prezenti cu vocile). Spectacolul este o adaptare a operei „Pescarusul Jonathan Livigston” de Richard Bach iar in prim plan se afla trupa de acrobati Xtreme.

Veti descoperi povestea unor tineri care urmaresc un documentar despre pescarusi dar la un moment dat pierd legatura cu realitatea si isi imagineaza ca sunt pasari. Spectacolul isi propune sa va transpuna intr-o atmosfera de zbor si visare prin dans, acrobatie, sunet, text, forta, etc.

Premiera va avea loc azi in sala Grand Epika dar veti putea admira spectacolul in fiecare marti la Baneasa Shopping City incepand cu ora 20:00. Un bilet costa 60 lei si poate fi achitionat direct de la cinematograf. Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul: www.grandcinemadigiplex.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top