Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care copiii au mai multe sanse | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

…in care copiii au mai multe sanse

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/11/2011

Luna cadourilor de care ne apropiem in viteza, este o perioada a anului in care, probabil si datorita sarbatorii Craciunului, ne gandim mai mult la copii. Ne indreptam atentia si resursele spre copiii nostri, spre copiii saraci, spre cei bolnavi sau spre cei care pur si simplu au nevoie de o mana de ajutor.

Prin urmare va propunem 2 evenimente, unul care are loc in prezent si se desfasoara pana pe 4 decembrie: “Bucurii pentru copii – Spectacole de colectie” si un altul care va avea loc pe 6 decembrie se numeste: “Hai si tu la Mos Nicolae pentru 23!” si reprezinta un fel de petrecere caritabila.

Teatrul Tandarica alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza Festivalul International al Teatrului de Animatie construind o lume minunata de basm pentru cei mici. Se vor juca cele mai apreciate piese: Alice in tara minunilor, Cei trei purcelusi, Danila Prepeleac, etc iar copiii vor fi invitati la joaca de personaje indragite de basm cum ar fi: Pinocchio si Gulliver. In cadrul evenimentului vor avea loc lansari de carte pentru copii, proiectii video, un concert de colinde (in ultima zi a festivalului – 4 decembrie), workshop-uri distractive (de facut origami sau papusi din baloane) si ateliere interesante (cum ar fi cel de pantomima). Gasiti programul complet al festivalului consultand website-ul: www.teatrultandarica.ro.

In ceea ce priveste cel de-al doilea eveniment, este vorba despre o seara speciala, cea de Mos Nicolae in care sunteti invitati la o petrecere cu un scop la fel de special: dotarea unui centru pentru integrarea a 23 de copii cu autism. Evenimentul va incepe de la ora 18:00 (6 decembrie) in club Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50 din Bucuresti) si promite concursuri de karaoke si improvizatie teatrala cu ajutorul celor de la ImproFun. Participantii vor avea ocazia sa liciteze servicii de dezvoltare persoanala si profesionala precum: comunicare prin miscare, consultant in scriere de proiecte, consultant juridica, dezvoltarea spiritului de echipa, etc iar banii stransi vor merge in totalitate catre centrul pentru copii cu autism. Va puteti inscrie la eveniment pana pe 30 noiembrie iar pe website-ul:  invingemautismul.ro gasiti mai multe detalii despre modalitatea de inscriere si despre petrecerea caritabila.

Bogdana Matei

Sursa foto

http://invingemautismul.ro/stiri#hai-si-tu-la-mos-nicolae

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top