Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara un festival de jazz la munte | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 19, 2019

…unde se desfasoara un festival de jazz la munte

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/11/2011

Situat printre munti si purtand cu gratie incarcatura istorica de ani si ani, Brasovul este unul dintre orasele din Romania care cucereste de la prima vedere. Are o atmosfera relaxata, o multime de obiective turistice si locuri in care poti sa te relaxezi, sa te culturalizezi si sa te bucuri de evenimente unice in tara.

Printre aceste evenimente, se numara si Festivalul “Zilele Jazzului Romanesc” care se va desfasura in perioada 25-27 noiembrie in cadrul Centrului Cultural Reduta. Festivalul a fost gandit pentru maestrul Johnny Raducanu si are ca invitati de seama: Marius Pop, Pedro Negrescu, Mike Godoroja & Blue Spirit, Vega Bond si Mircea Tiberian Trio. Un bilet pentru o seara costa 30 lei si poate fi achizitionat de exemplu de la Cafeteca din Strada Grigoras Dinicu, nr. 1, Brasov.

Daca sunteti de parere ca inafara de Biserica Neagra si Piata din centrul orasului, nu mai exista alte puncte de atractie turistica, va inselati. Puteti vizita de aceasta data cea mai ingusta strada din Romania: Strada Sforii care dateaza din Evul Mediu si este situata in zona Scheii Brasovului. Deasemenea, puteti admira Poarta Ecaterina, o poarta medievala, cu turn ascutit, care s-a pastrat de-a lungul timpului foarte bine.

Gasiti mai multe detalii despre programul Festivalului Zilele Jazz-ului Romanesc consultand website-ul: www.iubescbrasovul.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top