Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde patinezi gratis sau unde te plimbi cu bicicleta in gasca | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde patinezi gratis sau unde te plimbi cu bicicleta in gasca

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/11/2011

Vineri, 25 noiembrie va avea loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale iernii si anume redeschiderea patinoarului din Cartierul Drumul Taberei. Toti patinatorii din Bucuresti sunt invitati sa se inarmeze cu multa buna-dispozitie si sa isi practice sportul preferat in aer liber ascultand muzica.

Partea cea mai interesanta este ca vineri, intrarea este libera pe patinoar, mai ai nevoie doar de patine si esti gata de distractie (daca nu ai iti poti inchiria cu 10 lei). Programul pentru 25 noiembrie incepe de la 18:30 si se termina la 22:30 insa programul normal poate fi vizualizat pe site: www.patinoaronline.ro. Tot pe site se poate verifica live ce se intampla pe patinoar accesand camera.

Tot la sfarsit de saptamana, cei care nu se pot desparti de bicicletele lor nici pe timp friguros de toamna/iarna, sunt asteptati in Parcul Izvor incepand cu ora 19:30 pentru a pleca pe un traseu “surpriza” de la ora 20:00. Cei de la Bike Events mentioneaza si cateva reguli pentru circulatia in masa a biciclistilor astfel incat plimbarea sa decurga in conditii de siguranta: www.bikeevents.ro/plimbari-oras.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top