Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ai grija de sanatatea si frumusetea ta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde ai grija de sanatatea si frumusetea ta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/11/2011

In perioada 25-27 noiembrie se desfasoara Expozitia Health & Beauty la Sala Palatului, in Bucuresti. Este o expozitie la care puteti afla noutati despre ultimele trend-uri in materie de produse cosmetice, ingrijire si infrumusetare a parului, igiena personala, ingrijire a pielii, chirurgie plastica, medicina traditionala, medicina alternativa, terapiii naturiste, nutritie si gimnastica.

In cadrul expozitiei vor avea loc numeroase conferinte la care participarea este gratuita dar locurile sunt limitate (maxim 100). La conferinte se va discuta despre: nutritie, medicina energetica, influenta mintii asupra corpului, importanta colonului pentru sanatate, greutatea ideala, lupta cu stresul cotidian, fitness holistic, etc. Deasemenea, vizitatorii sunt invitati sa vina in tinuta sport daca vor sa se implice in demonstratiile energice ce vor avea loc la Sala Palatului. Acestea vor fi sustinute de instructori de fitness si aerobic de la sali precum: Salsafit, Genesse sau Happy Feet Studio. La expozitie vor veni si Make-up Artisti pregatiti sa transforme persoanele de sex feminin in adevarate aparitii.

In weekend, expozitia va fi deschisa publicului intre orele 10:00 si 18:00 iar participantii se vor putea bucura de sfaturile specialistilor in cosmetica si sanatate si vor putea asista sau chiar experimenta demonstratii gratuite pentru produsele/serviciile noi.Gasiti mai multe detalii despre eveniment si despre expozanti consultand website-ul: www.health-beauty-expo.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top