Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iei lectii de gatit la un restaurant de 5 stele | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde iei lectii de gatit la un restaurant de 5 stele

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/11/2011

Anul acesta Americanii se aduna  in jurul mesei festive de Ziua Recunostintei pe 24 noiembrie. Ziua Recunostintei s-a sarbatorit prima oara in anul 1621 si continua sa fie un moment in care oamenii multumesc pentru roadele  pamantului,  iar din punct de vedere culinar, curcanul si placinta cu dovleac sunt vedetele cinei festive.

Restaurantul La Veranda va propune sa sarbatoriti Ziua Recunostintei sau “Thanksgiving” in stil American, in atmosfera intima din propria casa, alaturi de cei dragi si propune diverse meniuri pe care le puteti comanda la pachet pentru seara de joi.

Tot joi, pe 24 noiembrie are loc o lectie de gatit organizata de bucatarul Ashlie Dias de la ora 18:30, tot in cadrul restaurantului La Veranda. Ashlie Dias este bucatarul sef al Hotelului de 5 stele Crowne Plaza Bucuresti si se mandreste cu o experienta de 15 ani in domeniul gastronomic. A calatorit prin multe orase din toata lumea de-a lungul carierei sale, acest lucru contribuind la experienta culinara impresionanta a bucatarului. Daca participati la lectia de gatit veti avea ocazia sa luati notite despre cum se prepara iepurele, strutul si alte feluri de mancare interesante.

Gasiti mai multe detalii despre restaurantul La Veranda situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 1, in cadrul Hotelului Crowne Plaza consultand website-ul: www.laveranda.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. sssss says:

    Vad ca v-ati mai revenit….scrieti si adresa unde ne sugerati sa mergem….mare lucru…..

home | top