Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vei avea parte de o seara perfecta de vineri | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde vei avea parte de o seara perfecta de vineri

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/11/2011

Pentru ca weekend-ul incepe de vineri seara ne-am gandit sa iti propunem cateva variante de petrecere a acestei seri in diverse locatii din Bucuresti. Este vorba despre 2 localuri relativ noi si un restaurant deja consacrat.

Prima varianta presupune petrecerea unei seri linistite intr-o cafenea turceasca deschisa in Bulevardul Schitu Magureanu, nr. 8. Se numeste Kafeterya si te invita de cate ori iesi de la teatru (este situata vis-a-vis de Teatrul Bulandra) si vrei sa mai comentezi piesa cu prietenii sau pur si simplu atunci cand ai pofta de o cafea turceasca originala.

Maine, incepand cu ora 20:00, puteti participa la lansarea vinului Metamorfosis in cadrul restaurantului Il Monello situat in zona Piata Romana. In timp ce degustati vinul va puteti inchipui ca sunteti in Italia datorita preparatelor gatite de bucatarul italian si deasemenea, datorita muzicii live.

Totusi, daca doriti o seara mai animata, puteti opta pentru Caribbean Night la Restaurant Sangria situat pe Str. Caderea Bastiliei 78. Aici veti putea cina pe ritmurile vesele ale trupei: Trio Caribbean.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top