Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te vei simti iar ca in studentie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde te vei simti iar ca in studentie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/11/2011

Joi, 17 noiembrie, este Ziua Internationala a Studentului si trebuie sarbatorita ca atare: cu distractie multa dar si cu momente de  revenire cu picioarele pe pamant.

Astfel in Aula Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Infrmatiei va avea loc evenimentul: “Dialog cu personalitati – Learn to be a Very Important Polytechnist”. Printre invitati se numara: Monica Tatoiu, Paula Chirila, Medeea Marinescu, Mihai Margineanu, Florin Grozea.  Seara, incepand cu ora 22:00, tot in cadrul Facultatii, Grupul „Voua” sustine spectacolul de muzica si poezie, “Tara cateilor”. Intrarea este gratuita.

Deasemenea, pana pe 24 noiembrie se desfasoara UNIFEST, un eveniment organizat de Uniunea Studentilor din Romania in 17 centre universitare din tara. Studentii au oportunitatea sa desfasoare diverse activitati (culturale, sociale, sportive, etc) gratuit sub deviza “Distractie gratis, nu degeaba!”. Studentii se pot inscrie pentru mii de bilete gratuite la film, teatru si opera, pot participa la concerte (printre care sic el al trupei Phoenix – marti 22.11) si la traininguri (cum ar fi cel de “Medierea starilor conflictuale” – sambata 19.11).

Gasiti mai multe detalii despre evenimentul de pe 17 noiembrie consultand website-ul Ligii Studentilor Electronisti: www.lse.org.ro si despre UNIFEST consultand website-ul: www.unifest.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top