Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde compari preturile produselor bio | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde compari preturile produselor bio

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/11/2011

Avand in vedere ca ne dorim un trai cat mai sanatos, vrem sa consumam produse fara coloranti, adititvi, parabeni si vrem sa reducem cat de mult se poate poluarea, produsele bio sunt din ce in ce  mai cautate. Un site care sa compare preturile produselor bio oferite spre vanzare in mediul online, vine fireste in ajutorul clientului cu resurse limitate.

Site-ul este impartit in mai multe categorii de produse bio: alimente, cosmetice, imbracaminte, curatenie si “pentru copii” si in prezent indexeaza peste 4500 produse si 600 de brand-uri. La sectiunea alimente puteti gasi: biscuiti, cereale, dulciuri, fructe uscate, gem, lapte, paste, seminte si sucuri. Sectiunea de cosmetice bio cuprinde o gama mai larga de produse: de la sapun vegetal la farduri minerale si vopsea de par – pudra din coji de nuca. Imbracamintea bio este realizata de exemplu din fibre de bumbac organic iar produsele de curatenie sunt produse pe baza de uleiuri vegetale. Categoria “pentru copii” cuprinde toate sectiunile de mai sus dar adaptate pentru cei mici.

Pentru a profita de comparatorul de preturi pentru produsele bio puteti accesa website-ul: www.magazinebio.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. produse naturiste benefice organismului tau

home | top