Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde intri in atmosfera unui oras de basm | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, June 23, 2018

…unde intri in atmosfera unui oras de basm

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/11/2011

Este vorba despre un oras care cucereste prin atmosfera de basm in care te introduce si prin misterul de care este invaluit. In functie de anotimpul in care il veti vizita, orasul Praga va reusi sa va surprinda de fiecare data. Iarna, de exemplu, „orasul celor 100 de clopotnite” gazduieste Piata de Craciun in Centrul Vechi, magia sarbatorilor putand fi din plin simtita aici.

Praga ofera o gama impresionanta de obiective turistice inedite pe care nu trebuie sa le ratati: Castelul Praga, Primaria orasului si Ceasul Astronomic, Centrul Vechi si Podul Carol sunt doar cateva dintre locurile interesante din oras.

Castelul Praga reprezinta cel mai mare complex medieval din Europa (are 570 metri lungime si o suprafata de 7,28 de hectare). Din complex fac parte: Catedrala Sfantul Vitus (unde puteti vizita turnurile si galeriile de arta), biserica Sfantul George si Palatul Lobkowicz. Tot aici veti putea vizita si Golden Lane, o straduta unde au fost construite mai multe casute, printre care si cea in care a locuit scriitorul France Kafka.

In ceea ce priveste distractia si relaxarea, Praga ocupa din nou un loc fruntas printre capitalele europei. La fiecare pas exista restaurante si bistro-uri care atrag trecatorii cu aromele preparatelor traditionale. Mancarea, de obicei reprezentata de preparate cu carne din abundenta, este acompaniata de berea ceheasca delicioasa (in unele restaurante fiecare masa este dotata cu un fel de dozator de bere iar intre mese au loc concursuri).

Fie ca doriti sa petreceti cateva zile in Cehia sau un intreg sejur, puteti consulta website-ul www.prague-city-apartments.cz pentru oferte avantajoase de cazare in Praga pentru apartamente.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top