Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti un joc de societate nou si captivant inspirat din realitate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde gasesti un joc de societate nou si captivant inspirat din realitate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/11/2011

Faptul ca avem o capitala pentru care actionam in multe feluri nu mai este de mult o noutate. Bucurestiul este indragit cu toate defectele lui si sunt persoane care isi folosesc mintea si resursele fara incetare pentru a scoate acest oras la liman si pentru a-l face special, cunoscut si iubit de toata lumea.

Astazi (marti, 8 noiembrie), incepand cu ora 19:00 va fi lansat, in cadrul Clubului Taranului Roman (Intrarea Monetariei, nr. 3), primul joc de tip boardgame centrat pe orasul Bucuresti. Este vorba despre un proiect pilot care va fi lansat sub denumirea „Habitat” de catre cei de la Odaia Creativa. Jocul este gandit sa stimuleze creativitatea in folosirea patrimoniului si a resurselor disponibile si sa educe participantii spre o dezvoltare urbana coerenta, protejarea si valorificarea patrimoniului, etc.

Jocul se adreseaza  atat celor interesati de petrecerea timpului liber intr-un mod creativ cat si celor responsabili cu programe educationale din muzee bucurestene sau formatorilor in educatia creativa, etc. In perioada urmatoare, 100 de exemplare ale jocului Habitat vor fi distribuite in ceainarii, cafenele, biblioteci, muzee si alte spatii publice destinate recreerii si educatiei.

Din 15 noiembrie 2011 pana in iunie 2012 veti putea gasi si juca Habitat, in mod gratuit in urmatoarele spatii: Muzeul Naţional al Taranului Roman , Serendipity Cafe, Lente Cafe si alte locatii pe care le puteti vizualiza consultand website-ul celor de la Asociatia Odaia Creativa: odaiacreativa.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Iuliana says:

    Felicitari celor de la Odaia Creativa, o initiativa foarte frumoasa! Abia astept sa incerc si eu cu prietenii mei jocul.

home | top