Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti gratuit sa vorbesti in public | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde inveti gratuit sa vorbesti in public

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/11/2011

Conform unui studiu, teama de vorbit in public ocupa un loc fruntas in clasamentul spaimelor oamenilor dar cu putin efort si determinare poate fi invinsa.

Cei de la Public Speaking Support Group si Tineret in Actiune organizeaza un curs gratuit de vorbit in public pentru tineri. Cursul se adreseaza tinerilor intre 17 si 23 ani si se va desfasura in perioada noiembrie-decembrie 2011 in Bucuresti. Participantii vor primi informatii pretioase despre vorbitul in public si ponturi despre cum se castiga audienta, despre cum sa prezinta lucrurile astfel incat sa fie pe intelesul tuturor, etc, pe care apoi le vor putea aplica in speech-urile lor.

Cursantii se vor imbogati cu informatii referitoare la cum sa se prezinte, cum sa isi sustina punctele de vedere, cum sa foloseasca diverse modalitati de vorbire in public, etc. Nu in ultimul rand, acestia vor cunoaste alti tineri dornici de dezvoltare si, dupa absolvirea cursului vor obtine un avantaj atat in relatiile de comunicare cu ceilalti cat si la angajare.

Pe parcursul celor 6 intalniri saptamanale care vor dura in jur de 2 ore, se vor preda elemente de teorie, se vor face exercitii si fiecare participant va avea ocazia sa isi prezinte speech-ul.

Gasiti mai multe detalii despre vorbitul in public si cateva filmulete motivationale, consultand website-ul: public-speaking.ro iar formularul de inscriere la cursurile gratuite poate fi gasiti aici.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top