Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti oferte turistice, preparate delicioase, cafea, ceai si ciocolata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde gasesti oferte turistice, preparate delicioase, cafea, ceai si ciocolata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/11/2011

Este vorba despre perioada 3-6 noiembrie in care se desfasoara 3 targuri minunate care promit sa te imbie cu oferte avatajoase de calatorii, mancaruri preparate cu talent si bauturi aromate.

La Targul de Turism al Romaniei (TTR) veti gasi oferte pentru vacanta de iarna, la munte, la schi si pentru sejururile de sarbatori. Oferta va fi bogata avand in vedere ca, la targ vor fi prezenti in jur de 100 participanti din 19 tari. Fie ca vrei sa iti “construiesti” vacanta ideala dupa bunul plac, fie ca vrei sa achizitionezi sau sa te interesezi de vacante de tipul all-inclusive, daca te numeri printre participanti vei putea beneficia de oferte de la: agentii de turism, hoteluri, pensiuni, tour-operatori, institutii culturale, organizatori de congrese, etc.

Art Cuisine Festival reprezinta o expozitie de produse gourmet, gastronomie si catering in cadrul careia, vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca posibili parteneri de afaceri in domeniu si de asemenea sa participe la demonstratiile culinare efectuate de maestri bucatari.

Expozitia de ceai, cafea si ciocolata (Café & Chocolat) se adreseaza atat profesionistilor in domeniu cat si amatorilor sit e asigura ca vei gasi aici, pe langa bauturile preferate si: echipamente pentru prelucrarea cafelei, echipamente pentru fabricarea ciocolatei, mobilier si accesorii specific pentru baruri, cafenele, ceainarii, etc. Cu toate acestea, cele mai asteptate momente ale acestui targ vor fi sesiunile de degustare.

Toate cele 3 targuri incep de azi si se termina duminica, desfasurandu-se in cadrul Romexpo. Puteti descarca invitatii gratuite pentru TTR, Art Cuisine Festival si Café & Chocolat de pe website-urile fiecarui eveniment.

Bogdana Matei

Sursa foto 1 Sursa foto 2 Sursa foto 3

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top