Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli cum poti sa lucrezi un an in UK ca profesor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde afli cum poti sa lucrezi un an in UK ca profesor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/11/2011

Este vorba despre un program organizat de British Council prin care profesorii sau studentii care se pregatesc sa imbratiseze aceasta meserie au sansa de a lucra un an in Marea Britanie (septembrie 2012 – iulie 2013). Programul isi propune sa sprijine cadrele didactice din Europa Centrala si de Est sa beneficieze de o experienta profesionala valoroasa in mediul britanic.

Participantii la proiect vor ocupa posturi de profesori-asistenti, vor preda elevilor de gimnaziu si liceu materii precum: matematica, stiinte, tehnologia informatiei, design si tehnologie, arta, muzica, sport si educatie fizica. Si invatatorii sau profesorii de limbi straine precum: germana, franceza, spaniola sunt bineveniti in acest program.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca dascalii sunt: cunoasterea limbii engleze, competenta in aria disciplinei respective, capacitate de integrare, angajamentul de a impartasi din experienta dobandita la intoarcere, etc. Printre beneficiile programului se numara: cazarea va fi asigurata de scoala gazda, masa va fi oferita pe parcursul cursurilor iar salariul va fi raportat la salariul minim (aproximativ 182 lire/saptamana)

Inscrierile se pot face pana la sfarsitul lunii noiembrie iar lista documentelor necesare si mai multe detalii despre proiect gasiti consultand website-ul: www.britishcouncil.org.

Bogdana Matei

Sursa foto

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top