Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti petrece de Haloween in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde poti petrece de Haloween in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/10/2011

Pentru weekend-ul acesta, plin de mister, in care sarbatorim Haloween-ul (sarbatoarea fiind de fapt luni, 31 octombrie), va propunem cateva destinatii interesante in capitala si in tara. Pana la urma, indiferent daca alegeti una dintre variantele propuse, sau mergeti in alta parte sa sarbatoriti Haloween-ul, important este sa va distrati, sa va costumati si sa iesiti din rutina de zi cu zi.

Prima varianta si poate cea mai reprezentativa este “Haloween la Castelul Bran”, un eveniment organizat in locul perfect pentru aceasta sarbatoare la care puteti participa in schimbul a 40 lei. Noaptea misterelor se va desfasura sambata, 29 octombrie, intre orele 20:00 si 02:00, gazda fiind chiar contele Dracula. Atmosfera din castel va fi intretinuta de dansul ielelor, muzica tematica, special aleasa in armonie cu teroarea specifica Haloween-ului, participantii vor avea la dispozitie un bar cu shot-uri in temnita iar la final vor ciocni un pahar de vin in curtea interioara.

O alta posibilitate este aceea de a participa la Bucharest Fright Night care va avea loc tot sambata, 29 octombrie la Palatul Universul (subsol) si va avea urmatorii invitati: Flux Pavilion, Roksonix, Subcarpati, Gojira, Tremour, Sharky, etc. Un bilet costa 30 lei iar adresa palatului este Strada Ion Brezoianu, nr. 23, Bucuresti.

Daca vrei o seara putin mai speciala intre prieteni te poti duce la Berestroika, aici ai parte de bere proaspata si mancaruri absolut delicioase. Atmosfera specifica Haloween-ului si surprizele din partea casei vor face din seara de Sambata una extrem de reusita.

Pentru a petrece noaptea de Haloween la Castelul Bran puteti consulta website-ul: www.bran-castle.com pentru mai multe detalii organizatorice. Pentru a participa la seara tematica de la Berestroika puteti face o rezervare consultand website-ul: www.berestroika.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top