Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti participa gratuit la un curs de leadership | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde poti participa gratuit la un curs de leadership

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/10/2011

Oportunitatea se adreseaza persoanelor cu varste intre 18-25 ani care doresc sa isi depaseasca limitele. Fundatia Leaders organizeaza un program prin care studentii pot primi informatii importante cu privire la “arta” de a conduce oameni si in acelasi timp de a gestiona resurse. Proiectul se numeste Leaders Education si permite accesul gratuit studentilor din principalele centre universitare ale capitalei.

Cu ajutorul partenerului Fundatiei, compania de training-uri Ascendis, noua generatie de studenti va avea ocazia sa invete lucruri interesante despre: bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului.  Printre invitati se vor numara liferi din diverse domenii (mediul de afaceri, domeniul sportiv, etc): Iolanda Balas Soter (Campioana Olimpica Atletism), Adrian Olteanu (CEO Flanco), Valentin Uritescu (Actor),  Sergiu Teodosiu (Consultant Ascendis).

Programul Leaders Education va incepe din data de 9 noiembrie insa inscrierile se pot face pana pe 4 noiembrie. Trebuie avut in vedere ca locurile sunt limitate la 100 si exista un nivel ridicat de competitivitate.  Durata proectului va fi de 5 saptamani in care vor avea loc sesiuni de 3 ore odata pe saptamana, miercurea intre orele 17:30 si 20:30.

Gasiti mai multe detalii despre proiect si modalitatea de inscriere consultand website-ul: www.leaders.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top