Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care gasesti locuri de munca pe alese | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…in care gasesti locuri de munca pe alese

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/10/2011

Avand in vedere ca joburile reprezinta un subiect de interes ridicat in aceasta perioada, am decis sa furnizam cateva detalii in plus referitoare la Targul Angajatorilor de Top. In perioada 28-29 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, cei care sunt in cautarea unui loc de munca sunt invitati la targul de joburi sa aleaga una dintre cele 2500 de oportunitati (cele mai multe, aproximativ 29% vor fi din zona IT iar cele mai putine, aproximativ 4% din segmentul transporturilor).

La targ se vor organiza cateva conferinte de cariera in care participantii vor avea ocazia sa afle detalii interesante despre activitatea anumitor companii sau sa vorbeasca direct cu personalul despre anumite teme. Una dintre aceste conferinte se numeste “Inovare in industria ingineriei auto” si va fi sustinuta de Grup Renault Romania vineri, 25 octombrie la ora 14:15 in Sala Coloanelor. Membrii echipei de Inovare vor fi prezenti la conferinta pentru a trata aspecte precum: inovatia in industria automotive, viziunea Grupului Renault Romania asupra noilor sisteme de productie, noile trenduri in privinta economisirii de combustibil, etc. 

O alta conferinta foarte interesanta cu tema: “De la Software Developer la Project Manager”, se va desfasura sambata, pe 29 octombrie de la ora 14:15. Reprezentantii 1&1 Internet Romania si IBM vor aborda aspecte precum: oportunitatile in cariera oferite in acest moment de domeniul IT, tipurile de proiecte pe care le poti dezvolta in diverse domenii ale industriei, cum poti avansa cu ajutorul specialistilor de la PMI, etc.

Gasiti mai multe detalii despre targ si despre oportunitatile, conferintele si seminariile de cariera de care poti beneficia consultand website-ul: http://www.isic-romania.ro/evenimente-angajatori-de-top-2011.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top