Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde in fiecare luni mananci ce vrei si platesti cat vrei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde in fiecare luni mananci ce vrei si platesti cat vrei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/10/2011

Exista o cafenea in Bucuresti in care te simti ca in propria-ti sufragerie: poti sorbi linistit o cafea, poti citi o carte, te poti intalni cu prietenii, poti asculta muzica, exact activitatile cu ajutorul carora te relaxezi de obicei acasa in living.

Cafeneaua se numeste Lente, este situata pe Strada General Paporgescu, nr. 31 si poate strange in cele 3 camere, in jur de 43 de persoane.  Intr-una din camere, cea de la strada, se organizeaza tot felul de evenimente interesante la care poti participa sau, si mai palpitant, pe care le poti gazdui in cazul in care ai vreun talent. Este vorba despre ateliere de design floral, de desen sau de bazaruri. Cafeneaua Lente are si o promotie in fiecare  zi de luni a saptamanii: poti sa mananci ce vrei si sa platesti “cat te lasa inima”. Vei primi un meniu fara preturi si la sfarsit o nota goala pe care va trebui sa o completezi tu.

In cadrul cafenelei ai parte de edutainment (o combinatie intre educatie si recreere): filme, carti, concerte si in acelasi timp te bucuri de preparate delicioase si o atmosfera foarte placuta. O zi de joi la fiecare 2 saptamani este zi de Jazz iar pe 27 octombrie la Lente sunt invitati Petra Acker si Jimmy Cserkesz. Odata cu venirea iernii te poti bucura de aroma si gustul placintelor aburinde si vinului fiert.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top