Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Un loc unde iti poti face cumparaturile online, la preturi foarte bune! | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde iti poti face cumparaturile online, la preturi foarte bune!

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/10/2011

ewhitelandCu totii stim ca cea mai importanta resursa este timpul si fiecare dintre noi ne luptam pentru o clipa in plus de petrecut cu familia, cu cei dragi…sau de odihna.

Cumparaturile sunt una dintre activitatile care iti mananca mult timp pe saptamana, iar drumul la magazin nu se incadreaza in cele mai placute „excursii”. Din acest motiv, compania de distributie Whiteland a lansat website-ul eWhiteland.ro, de unde cu un simplu click iti poti cauta produsele necesare si le poti comanda online, de la birou sau de acasa. Produsele iti vor fi livrate direct acasa, fara grija unui drum in plus.

Marele avantaj al magazinului eWhiteland.ro este ca acesta este singurul magazin alimentar online care are depozite proprii (atat pentru produse refrigerate cat si pentru cele ambientale) de unde se livreaza direct toate comenzile, in masini speciale dotate cu instalatii frigorifice. Astfel calitatea si termenul de valabilitate ale produselor raman intacte, pentru ca marfa nu sta niciun minut in soare, ploaie, frig sau in alte conditii decat cele specificate de producatori.

Pe eWhiteland.ro vei gasi o gama complexa de produse alimentare, de la branzeturi si lactate la conserve, dulceturi si muraturi, la preturi corecte.

Toate comenzile de minim 150 RON se bucura de livrare gratuita in cele 12 orase unde Whiteland are retea de distributie: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi, Bacau, Galati si Constanta.

Spor la cumparaturi!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

 1. goga says:

  Lente, este situata pe Strada General Paporgescu, nr. 31

 2. andrei says:

  Buna ziua!Trimiteti-mi va rog lista de preturi la apa plata.Va multumesc!Andrei.

 3. nicusan says:

  Nu le merge plata online… halal afacere… dupa ce am pierdut o ora sa aleg produsele cadou pentru parinti, la final chiar daca am cumparat mai mult de 150 RON ei tot au incercat sa ma taxeze 20 RON (cu livrare in Brasov). Dar tot efortul a fost inutil… niste incompetenti… adresa de e-mail pe care o au afisata pe site nu merge:

  Your message to comenzionline@whiteland.ro couldn’t be delivered

  Dupa ce am reusit sa dau de ei mi-au spus ca au probleme cu plata online si ca doar plata la livrarea produselor este disponibil… Great… cadou si ii pun pe parinti sa plateasca… plata online in Romania e inca un domeniu SF…

home | top