Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti deveni un angajat de TOP | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde poti deveni un angajat de TOP

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/10/2011

Aceasta toamna vine cu multe evenimente foarte interesante din punct de vedere al carierei si al studiilor. Doua dintre ele sunt Targul Riuf (Romanian International University Fair) care se desfasoara in Bucuresti si Cluj si Targul Angajatorilor de Top care se desfasoara doar in Bucuresti la Sala Palatului din capitala.

La RIUF  veti avea ocazia sa va alegeti dintre 100 de institutii educationale in perioada 22-23 octombrie in Bucuresti, si in data de 25 octombrie in Cluj-Napoca. Daca sunteti hotarati in privinta universitatii va puteti inscrie din timp pentru “Spot Admissions”, astfel incat, odata ajunsi la targ, sa purtati o discutie direct cu reprezentatii institutiilor de invatamant din afara si sa va asigurati un loc la master sau facultate. Daca nu sunteti decisi in ce directie va veti indrepta in urmatorii ani, cu siguranta reducerile la carti de dezvoltare personala si cursuri de limbi straine vor fi pe gustul vostru.

In cadrul Targului Angajatorilor de Top aveti sansa sa va gasiti un job la una dintre cele mai dorite companii de pe piata muncii. De asemenea, veti putea participa la diverse conferinte (de exemplu dedicate domeniului IT/Engineering) sau la seminarii de cariera organizate de angajatori precum: Nokia Siemens Networks, JTI, BRD Group Societe Generale, BCR, Ernst&Young, etc . Atat conferintele cat si seminariile au rolul de a ajuta participantii la targ sa afle mai multe informatii despre companiile respective si despre posturile libere disponibile.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top