Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti cum sa accesezi fonduri europene | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, November 15, 2018

…unde inveti cum sa accesezi fonduri europene

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/10/2011

Din ce in ce mai multe oportunitati pentru inceperea unei afaceri proprii sunt deschise catre public de Uniunea Europeana iar procesul de accesare a fondurilor europene, de exemplu, a fost rafinat odata cu trecerea timpului. Prin urmare s-a ajuns la un timp de raspuns foarte scurt (in 2011 poti obtine finantare in doar 2 luni si 17 zile) si la credinta ca acordarea unei sanse in plus intreprinderilor mici si mijlocii, poate ajuta economia tarii noastre sa iasa mai usor din criza profunda in care ne tot aflam de ceva timp.

Daca vrei sa iti incepi o afacere in domenii precum agricultura, turism, auto, constructii, educatie sau sanatate, ai posibilitatea sa obtii fonduri europene chiar mai usor decat in mod normal, aceste arii fiind sprijinite suplimentar. Exista 520 de idei de afaceri care se pot bucura de finantare europeana, aceasta lista este concentrata intr-o carte pe care o puteti vedea accesand website-ul www.fondurieuropene2011.ro.

Exista si o asociatie, numita “Asociatia Manageri in dialog”, condusa de un tanar (Adrian Corobana), care organizeaza in weekendul 29-30 octombrie un curs numit “Initiere in tematica Fondurilor Europene”.  In cadrul acestui curs veti putea afla informatii pretioase despre politicile Uniunii Europene cu privire la alocarea fondurilor, documentele necesare si completarea lor, greseli frecvente dar si exemple romanesti de succes. Gasiti pe website-ul asociatiei mai multe informatii despre seminarul acesta si despre cele care vor urma pe acelasi subiect amid.org.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. David says:

    Nu-i deloc frumos unde duce link-ul ala cu idei…

home | top