Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli cum poti sa iti incepi sau sa iti continui studiile in strainatate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde afli cum poti sa iti incepi sau sa iti continui studiile in strainatate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/10/2011

Este vorba despre targul World Education Fair care se desfasoara in perioada 15-16 octombrie la Hotel Hilton sub deviza “Pleaca, Studiaza, Intoarce-te, Schimba!” si care iti ofera ocazia sa te informezi despre posibilitatea studiului in strainatate fie ca o faci pentru tine fie ca vrei sa fii la curent pentru copilul tau.

La eveniment vor participa universitati din tarile: Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elvetia, SUA, etc. Vizitatorii vor avea ocazia sa se inregistreze pentru consultatii individuale cu reprezentantii universitatilor si sa afle detalii precum: taxe, burse, modalitatea in care se vor desfasura orele de studiu, materiile care se vor aprofunda, oportunitatile de internship, etc. Deasemenea,  potentialii studenti isi vor putea depune dosarul chiar in cadrul targului educational daca vor veni pregatiti cu actele necesare (copii dupa diplome, act de identitate, certificari, etc). Vor avea loc si workshop-uri, seminarii cu tematici precum: „cum sa alegem universitatea potrivita”, „scrisoarea de motivatie”, etc.

Gasiti mai multe detalii despre programul evenimentului si participanti, consultand website-ul www.world-education.ro iar pentru inscriere va puteti inregistra aici. Daca doriti doar sa invatati o limba straina petrecandu-va o vacanta inafara tarii puteti vizita website-ul www.integraledu.ro, unde veti gasi consiliere in aceasta privinta.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. adina says:

    Hilton din ce oras?Bucuresti sau Sibiu?

  2. StiuUnLoc.ro says:

    @ adina: este vorba de Bucuresti.

home | top