Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde mergeti la un spectacol de dans | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde mergeti la un spectacol de dans

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/10/2011

Pana duminica, 16 octombrie, aveti ocazia sa participati la un festival cu totul special: Explore Dance 2011.  Evenimentul se desfasoara in Bucuresti si are ca invitati, artisti din peste 16 tari din toata lumea.

Locatiile in care puteti participa la spectacole sunt: Muzeul National de Arta Contemporana (Str. Izvor nr. 2-4), Teatrul Odeon (Calea Victoriei, nr. 40-42) si Teatrul Nottara (Bulevardul Magheru, nr. 20). Evenimentul se adreseaza atat dansatorilor profesionisti care sunt interesati de directia spre care se indreapta dansul contemporan cat si dansatorilor amatori care privesc spectacolele de dans ca pe o modalitate de divertisment.

Pe langa spectacolele de dans vor avea loc si proiectii de filme pe acelasi subiect in cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman si lansari de carte. Unii dintre cei mai apreciati coregrafi vor fi invitati la Festivalul Explore Dance: Meg Stuart, Boris Charmatz, Philipp Gehmacher, Eszter Salamon, Jonathan Burrows, etc alaturi de artisti si dansatori talentati din toata lumea. De asemenea va fi decernat premiul Prix Jardin d’Europe de 10000 euro, singurul premiu european pentru tineri coregrafi.  Biletele costa 10-15 lei iar un abonament pentru tot festivalul costa 180 lei. Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul www.exploredancefestival.ro.

Daca sunteti pasionati de dans si va doriti sa invatati stiluri precum salsa, Cha Cha sau Merengue dar nu aveti timpul sau banii necesari urmarii unor cursuri de specialitate, puteti opta pentru o varianta online mult mai accesibila care va permite exersarea pasilor de dans acasa: www.passion4dancing.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top