Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care sigur vei uita de griji in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…in care sigur vei uita de griji in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/10/2011

Avand in vedere ca ne dorim sa prelungim starea de relaxare si liniste din vara cat mai mult timp posibil, exista cateva optiuni din care putem alege in weekend-ul care urmeaza. Modalitatile de destindere sunt variate insa am ales 3 pe care vi le prezentam mai jos:

-    Atelier de design floral
Atelierul se numeste ”Autumn Inspiration” si va fi organizat duminica, 9 octombrie intre orele 11:00 si 13:00 la Lente Café (Str. General Praporgescu, nr. 31, sector 2). Evenimentul va fi guvernat de designerul florist Stefan Ditu si se va finaliza cu acordarea unor premii pentru cele mai frumoase aranjamente. Florists Only, prima revista de design floral din Romania se numara printre sponsorii atelierului si va oferi abonamente gratuite castigatorilor. Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul: www.4arte.ro.

-    Targ de carte pentru parinti si copii
Targul se numeste TIC TOC si se va desfasura pe 8 si 9 octombrie, intre orele 10:00 si 19:00 in Foaierul Copiilor de pe Bulevardul Tineretului nr. 8-10. Intrarea libera si preturile cu discount ale cartilor ii vor incanta pe parinti iar copiii vor avea ocazia sa intalneasca zane si magicieni care ii vor tine ocupati cu numerele lor de iluzionism.

-    Romanian International Film Festival
Festivalul a inceput acum cateva zile si se va termina duminica. Pana atunci insa se pot viziona filme (ca de exemplu: Filantropica, Liceenii – continuarea, A better world, etc) in premiera sau clasice pentru doar 1 leu la doua dintre cinematografele bucurestene: Corso si Eforie.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Bruna says:

    aceasta reteta delacioisa,urmeaza desertul.Cu firele de par smulse cu forţa din cap si din labele picioarelor pe care le-ati zdrobit cu ciocanul,se amesteca cu un blender pana se formeaza o pastă.Aceasta pasta se lasa la cuptor dupa care se stropeste cu sange rece de la frigider si cu saliva dupa gust.Pofta buna!

home | top