Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ai ocazia sa iti “restartezi” cariera | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde ai ocazia sa iti “restartezi” cariera

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/10/2011

Exista 2 mari categorii de abilitati: cele soft (comunicare, relationare, negociere, inteligenta emotionala, etc) si cele hard (cele dobandite in scoala). In urma unui studiu s-a ajuns la concluzia ca sansele de reusita se datoreaza in cea mai mare parte abilitatilor soft. Plecand de la acesata idee s-a initiat proiectul Young Professionals Academy, o actiune ce isi propune schimbarea in bine a 15 persoane din urmatoarele puncte de vedere:  abilitati,  sanse in cariera si  brand personal.

Printre obiectivele proiectului se numara: crearea unei comunitati de tineri profesionisti de elita, implementarea unor proiecte cu efecte pozitive vizibile in societate, imbunatatirea abilitatilor soft ale grupului ales. Cei de la Young Professionals vizeaza pentru participarea la proiect tinerii absolventi, cei in curs de absolvire sau tinerii profesionisti care inteleg perfect motto-ul echipei: “We do business between 9 and 6, we build networks afterwards”. Participantii vor avea ocazia sa se implice in alegerea unui proiect social pe care tot ei il vor implementa si sa efectueze un stagiu de internship intr-o multinationala (una dintre organizatiile partenere). Vor avea loc 30 ore de workshop-uri de dezvoltare personala, 12 ore de mentorat, vor veni speakeri experimentati si multe persoane de la care cu totii avem de invatat.

Inscrierile se fac pana pe 9 octombrie, candidatii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 30 ani iar programul se va desfasura in Bucuresti in perioada 17 octombrie – 26 noiembrie. Va puteti inscrie accesand website-ul www.youngprofessionals.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top