Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la un bal mascat in stil indian | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde participi la un bal mascat in stil indian

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/09/2011

Avand in vedere ca pana la Haloween mai este ceva timp, puteti participa la un bal mascat chiar in acest weekend daca doriti. Este vorba despre un eveniment organizat de Ramayana Cafe care va avea tematica Indiana si care se incadreaza perfect in seria de activitati special pregatite de aceasta cafenea cu ocazia Festivalului Namaste India.

Balurile Mascate in general sunt destul de rare si ni se par asa atractive pentru ca ne dau senzatia ca putem fi oricine ne dorim. In cazul Balului Mascat de la Ramayana Cafe, pentru ca tematica este India va trebui sa veniti costumati in indieni, prin urmare vor fi potrivite: cat mai multe podoabe si sari-uri pentru doamne iar pentru domni costume traditionale (kurta). Balul va avea loc Sambata aceasta, incepand cu ora 21:00 in cadrul cafenelei si va avea si o invitata speciala: Laura Bogorodea (castigatoarea consursului Romanii au talent).

Festivalul Namaste India se intinde pe 3 zile (de azi pana duminica 2 octombrie) si se va desfasura in cadrul Muzeului Naional al Satului “Dimitrie Gusti”. Fie ca sunteti curiosi in legatura cu traditiile, obiceiurile si cultura indiana, fie ca sunteti admiratori ai acestui popor puteti vizita targul de produse traditionale indiene: sari-uri, kurta, obiecte decorative, bijuterii, produse ayurvedice, etc. La Festival veti putea admira o expozitie foto cu tematica: natura, oamenii si viata rurala din Bengalul de Vest, puteti participa la atelier de decorare cu Henna, puteti participa la o lectie de introducere in limba Hindi sau la momentele artistice cu dansuri si muzici indiene.

Gasiti mai multe detalii despre Bal Mascat si Festival consultand atat website-ul cafenelei: www.ramayana.ro cat si pe cel al Muzeului National al Satului: www.muzeul-satului.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top