Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te bucuri de placerile vietii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde te bucuri de placerile vietii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/09/2011

Orasul Alba Iulia sau Apulum cum era numit in timpurile stravechi, este situat pe valea Muresului, in partea de central-vestica a Romaniei si reprezinta unul dintre cele mai frumoase si incarcate de semnificatii orase din tara. Probabil din acest motiv, orasul Alba Iulia a fost ales ca gazda pentru Festivalul Dilema Veche.

Evenimentul va avea loc in perioada 30 septembrie – 2 octombrie, va avea tema “Placerile vietii” si va cuprinde activitati din domenii precum: muzica, filme, gastronomie, dans, conferinte, expozitii. Vor exista zone dedicate fiecarui tip de activitate (zona sport, zona concerte, atelier de gatit si degustat vinuri, dans contemporan, dilematograf, cafeneaua dilema), pe care le puteti vizualiza pe Harta Evenimentului. Vineri vor concerta Sarmalele Reci si Cargo, sambata puteti participa la un spectacol inedit: schimbarea garzii la cetate sau la o reprezentatie de dans contemporan iar duminica va puteti relaxa la concertul lui Alexandru Andries. De asemenea, daca vreti sa invatati lucruri interesante legate de gastronomie, puteti participa sambata la atelierul de gatit unde ca invitat va veni Mircea Dinescu. Printree invitatii de renume ai festivalului se numara si regizorul Cristi Puiu care va lua parte la o discutie cu tema “Placerea de a vedea filme”.

Daca vreti sa fiti la current cu ultimele noutati legate de festivalul Dilema Veche puteti consulta website-ul evenimentului: festival.dilemaveche.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. INA says:

    Merita vizitata Alba Iulia in primul rand pentru noua fata a orasului, modernizat si placut, dar si pentru festival.

  2. Daniel says:

    Foarte frumoasa Alba Iulia, mai ales cetatea Carolina. Un loc de recomandat.

home | top