Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care te uiti la filme intr-o atmosfera noua si speciala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…in care te uiti la filme intr-o atmosfera noua si speciala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/09/2011

De cateva zile s-a deschis Grand Cinema Digiplex, un nou cinematograf foarte modern care se intinde pe o suprafata de 14.000 mp in centrul comercial Baneasa Shopping City. Cinematograful are asteptari indraznete pentru primul an de functionare, intentionand sa acapareze 25% din piata de profil din capitala cu ajutorul celor 2600 de locuri dispuse in 13 sali.

Daca sunteti in cautarea unei experiente cinematografice incredibile trebuie sa incercati sa vizionati un film in sala Drang Ultra. Aici veti fi intampinati de un ecran de 21,6 metri latime, cel mai mare ecran plat la momentul actual din tara si de un sistem de sunet complex, printre cele mai performante din Europa (numit Iosono). Salile VIP intrec orice asteptari ati avea de la o sala de cinema si seaman mai degraba cu sufragerii imense: canapele din piele cu spatare reglabile, WI-Fi si meniu din care puteti comanda pe toata durata filmului. Desi preturile sunt mai ridicate si va trebui sa platiti in plus de exemplu pentru ochelari, ii puteti lua acasa si folosi si la alte filme din complex.

Gasiti mai multe detalii despre noul cinematograf si despre facilitatile de care dispune acesta accesand website-ul: www.grandcinemadigiplex.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Daniel says:

    Destul de piperat pretul, 27 lei adulti /week-end.

home | top