Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde rasfoiesti carti la biblioteca toata noaptea daca vrei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde rasfoiesti carti la biblioteca toata noaptea daca vrei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/09/2011

Este vorba despre un eveniment numit Noaptea Bibliotecilor, organizat in Bucuresti si in tara in noaptea dintre 1 si 2 octombrie. Organizatorii promit ca va fi o noapte magica, in care mai multe institutii culturale isi vor deschide portile pentru cei care vor dori sa petreaca in compania cartilor cateva ore.

Printre institutiile care s-au declarat incantate de eveniment si care vor fi deschise in Bucuresti in noaptea bibliotecilor se numara: Biblioteca Nationala a Romaniei, Biblioteca Academiei Romane, BCU, Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Biblioteca Centrala a Academiei de Studii  Economice, Biblioteca Institutului Cultural Francez. De asemenea, in cadrul evenimentelor veti putea vizita si Librariile Humanitas si Carturesti iar daca ajungeti pe Strada Duiliu Zamfirescu, nr. 10 si va veti opri in La Bibliotheque, veti primi gratuit un pahar de limonada sau vin. In tara, vor participa biblioteci din judetele: Alba, Arad, Arges, Bihor, Botosani, Brasov, Cluj, Constanta, etc.

Daca ajungeti la Biblioteca Fundatiei Friends for Friends (Str. Brezoianu, nr. 4), veti putea rasfoi cartile din dotare intr-o atmosfera speciala la mansarda, acolo unde sunt locuri special amenajate pentru citit si relaxat. Incepand cu ora 21:30 , aici se vor proiecta filmulete cu cele mai premiate spoturi (Cannes Lion) si filmul Dead Poets Society (cu Robin Williams, Robert Sean Leonard si Ethan Hawke).

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si programul fiecarei institutii in parte consultand website-ul oficial al evenimentului www.noapteabibliotecilor.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top