Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde faci un efort minim ca fiecare nou-nascut sa aiba un copacel | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde faci un efort minim ca fiecare nou-nascut sa aiba un copacel

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/09/2011

In urma efectuarii unui studiu (Frances E. Kuo) s-a ajuns la concluzia ca spatiile verzi din orase influenteaza pozitiv diverse aspecte sociale, rezultand astfel: legaturi mai stranse intre vecini, mai putina violenta, mai multa protectie pentru copii, etc.

Avand in vedere ca Bucurestiul nu are suficiente spatii verzi, an de an, se duc organizeaza campanii prin care se doreste trezirea spiritului civic in fiecare dintre noi. Printre aceste campanii se numara si “Padurea copiilor prinde viata”, o actiune ce are ca scop plantarea si ingrijirea unui puiet pentru fiecare nou-nascut. Pentru cei care doresc sa raspunda la apelul celor de la Viitor Plus, exista mai multe variante: sa donati online cativa banuti, sa va inscrieti ca voluntari  sau sa alergi la maraton.

Maratonul va avea loc in data de 9 octombrie si va cuprinde 4 probe la care te poti inscrie fie ca esti incepator , fie ca esti atlet profesionist: cursa populara (4 km), maraton stafeta (4 persoane * 10 km), semi-maraton (21 km) sau maraton (km). Avantajele de care vei avea parte odata inscris in competitive sunt urmatoarele: tricou personalizat cu cauza pe care o sustii, echipa de maseuri dupa maraton, diploma de “parinte adoptiv” pentru un copac din cei plantati in urma actiunii, o zi speciala de plantare, premii de la sponsori, etc.

Daca simti nevoia sa te antrenezi inainte de maraton, o poti face in fiecare marti si miercuri, impreuna cu Ro Club Maraton in parcul Tineretului sau pe cont propriu inspirandu-te din regulamentul de antrenament bucharest-marathon.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top