Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti tonifiezi corpul doar 30 minute pe zi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde iti tonifiezi corpul doar 30 minute pe zi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/09/2011

Avand in vedere ca femeile se afla tot timpul in cautarea celor mai eficiente metode de mentinere in forma sau antrenamente, o veste buna in acest domeniu este intotdeauna binevenita. Astfel, influenta conceptului FitCurves se face simtita si in Romania prin clubul de fitness cu accelasi nume. Acest concept este renumit deja in lume, are milioane de adepti si inregistreaza perfomante masurate si care pot fi demonstrate foarte usor.

FitCurves se adreseaza exclusiv femeilor si presupune efectuarea unui antrenament in circuit distractiv, rapid si sigur. Scopul este de a lucra toate grupele musculare ale corpului pe rand intr-o singura sedinta de 30 minute si de a mentine corpul in forma dorita cu cate un antrenament de trei ori pe saptamana. Antrenamentul devine personalizat cu ajutorul sistemului hidraulic al aparatelor care face ca acestea sa se adapteze dupa corpul fiecarui utilizator. Avantajele participarii cu regularitate la antrenamentele FitCurves pot fi: scaderea in greutatea, protejarea masei musculare, marirea flexibilitatii si accelerarea metabolismului.

Fie ca ti se pare o idee interesanta si vrei sa o preiei pentru deschiderea propriei afaceri prin sistemul de francize, fie ca ti se pare o modalitate inovatoare prin care se poate ajunge la un corp tonifiat si o stare de spirit mai buna, poti cere detalii suplimentare la sala FitCurves din Vitan sau cea din Drumul Taberei care se va deschide din 3 octombrie.

Bogdana Matei

Sursa foto

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top