Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care poti citi pe strada nestingherit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, December 11, 2018

…in care poti citi pe strada nestingherit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/09/2011

Pana pe 24 septembrie, Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” din Bucuresti organizeaza un eveniment cultural in aer liber care se numeste „Strada de C’Arte”. In cadrul acestui eveniment se inchide circulatia rutiere pe urmatoarele strazi: C.A. Rosetti, Boteanu si Golescu si se deschide spatiul astfel incat pietonii sa se poata bucura in voie de diverse activitati pregatite de organizatori.

Biblioteca Centrala Bucuresti organizeaza in premiera acest eveniment stradal si isi propune ca acesta sa se bucure de aceeasi popularitate cu care este obisnuita institutia (lunar, prin salile de lectura trec mii de tineri). De amenajarea strazilor si standurilor dar si a zonelor lounge si a celor pentru copii s-a ocupat biroul de arhitectura Tecon (unul dintre cele mai premiate birouri de arhitectura). Noua abordare a targului de carte va presupune spectacole de teatru, concerte si filme selectate la Transilvania Film ( de exemplu Sambata 24 septembrie vor fi proiectate filmele: “Caravana Cinematografica”, Romania, 2010 si “Persepolis”, Franta, 2007), toate cu intrare libera.

Participantii la eveniment se vor putea relaxa citind carti in lounge-urile amenajate in plina strada pentru Readers Cafe si Libro Bistro iar copiii vor avea propriile lor spatii de joaca in care vor fi antrenati in tot felul de activitati captivante: ateliere de desen si creativitate (de exemplu pictura pe tricouri), concurs de modelat plastilina, etc. In zona se va putea accesa internetul wireless gratuit multumita hot-spot-urilor Orange.

Gasiti programul evenimentului si detalii despre lansarile de carte si despre activitatile ce vor avea loc pe Strada de C’Arte, consultand website-ul www.stradadecarte.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top