Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care esti putin mai aproape de Austria in Centrul Istoric din Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…in care esti putin mai aproape de Austria in Centrul Istoric din Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/09/2011

Fie ca ati avut ocazia sa vizitati Austria si ati ramas impresionati de frumusetea acestei tari, fie ca Austria reprezinta o destinatie pe lista voastra de calatorii viitoare, exista posibilitatea unei scurte „teleportari” in Viena. Puteti beneficia de aceasta experienta pana pe 22 septembrie in Centrul Istoric din Bucuresti.

In Centrul Vechi, langa cladirea BNR, pe Strada Lipscani colt cu Smardan, este amenajata o instalatie care permite doritorilor o „plimbare virtuala” intre orele 14:00-24:00 prin gradinile baroce ale Palatului Belvedere din Viena. Cu ajutorul acestei instalatii speciale (utilizata in principal in televiziune) care foloseste tehnica numita Chroma-Key si care poate fi testata gratuit de public, se poate strabate distanta pana in capitala Austriei in cateva secunde. Pentru cei care vor prinde gustul explorarilor virtuale exista website-ul www.tour.vienna.info/ro unde se poate vizita Viena in intregime.

Dupa teleportare, in cazul in care veti dori sa aungeti cu adevarat in Viena si sa vizitati obiectivele turistice in realitate, puteti sa solicitati mai multe informatii despre o oferta speciala propusa de cei de la Happy Tour. Este vorba despre un sejur care include 3 nopti cazare cu mic dejun si transport cu Austrian Airlines dus-intors cu toate taxele incluse la un pret de la 224 euro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top