Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde copiii saraci pot gasi o scoala pe roti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

… unde copiii saraci pot gasi o scoala pe roti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/09/2011

Din dorinta de a ajuta copiii cu probleme materiale, a aparut ideea de a organiza o „Scoala pe roti”. Este vorba despre un serviciu mobil de urgenta educationala pentru copiii proveniti din familii fara adapost. Proiectul „Scoala pe roti” este finantat de Fundatia Soros si isi propune sa investeasca in 20-40 copii care vor fi asistati de Asociatia Ascendent pe parcursul scolarizarii.

Proiectul este unul pilot care va oferi servicii socio-educationale copiilor cu varste intre 6-12 ani, incepand cu data de 15 septembrie, direct la locul acestora de adapostire indiferent daca este vorba de cladiri dezafectate, centre sociale, adaposturi de noapte, centre de zi sau adaposturi improvizate. Scopul programului este de a  micsora probabilitatea abandonului scolar din cauza lipsei unui domiciliu stabil si normal in randul copiilor din segmentul de varsta mentionat.

Daca vi se pare o idee buna si vreti sa aflati mai multe detalii pentru a va oferi serviciile sau cunoasteti copii proveniti din familii fara adapost din Bucuresti si doriti sa ii indicati pentru inrolarea in acest program puteti contacta Asociatia Ascendent  la adresa de mail: ascendentmc@yahoo.com sau va puteti informa pe website-ul oficial al asociatiei: www.ascendent.org.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top