Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti o gama variata de produse si echipamente cosmetice | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde gasesti o gama variata de produse si echipamente cosmetice

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/09/2011

In perioada 15-18 septembrie, la Romexpo, are loc Cosmetics Beauty Hair, o expozitie in care vizitatorii vor putea admira o paleta larga de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica. Vor lua parte la eveniment producatori, importatori si distribuitori de produse pentru: ingrijirea  parului, machiaj, manichiura/pedichiura, ingrijirea pielii, bronzare, wellness, etc.

Prima editie a expozitiei a avut loc in anul 1994 si de atunci aduna in fiecare an atat vizitatori din categoria personalului specializat cat si vizitatori din categoria publicului larg. Stilistii prezenti la eveniment vor organiza demonstratii de make-up si coafura in lumina reflectoarelor la care vor putea participa si persoane din public. Participand la acest eveniment veti putea beneficia de sfaturile specialistilior in domeniul cosmetic, veti avea ocazia sa participati la conferinte pe teme de actualitate in domeniul produselor si echipamentelor de infrumusetare si de asemenea, veti putea incerca produse noi, inovatoare abia create.

Puteti descarca de aici invitatia pentru a putea participa la eveniment www.expocosmetics.ro. Programul de vizita va fi in fiecare zi a expozitiei de la 10:00 la 18:00 si in ultima zi, duminica 18 septembrie, de la 10:00 la 16:00.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top