Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde puteti participa la Zilele Herculanelui | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde puteti participa la Zilele Herculanelui

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/09/2011

Primaria statiunii Baile Herculane organizeaza anul acesta o petrecere pe cinste care a inceput pe 8 septembrie si se va termina sambata pe 11 septembrie. Astfel in Centrul Istoric al statiunii balneare, localnicii vor imbraca haine de sarbatoare si vor astepta bucurosi de oaspeti, turistii la Zilele Herculanelui 2011.

Strada din centrul statiunii va fi inchisa traficului rutier, vizitatorii putandu-se plimba in voie iar terasele amplasate de o parte si de alta vor ademeni turistii cu multe bunatati. Astazi de la ora 22:00 cei de la Impact vor sustine un concert iar in weekend atmosfera va fi completata de ritmurile muzicii ambientale. Sambata seara veti putea asista la un concert sustinut de Carmen Trandafir si Talisman iar duminica seara vor veni sa cante pentru Zilele Herculanelui: DJ Rynno, Sylvia si Andreea Balan. Evenimentul se va incheia cu jocuri de lumini si focuri de artificii.

Daca v-ati hotarat sa vizitati Baile Herculane, puteti face o scurta incursiune pe Cheile Corcoaia care se afla la 44 km mai sus de statiune si a fost declarata rezervatie naturala. Aici veti intalni formatiuni spectaculoase precum: marmite, lapiezuri si cavitati de dizolvare. Odata ajunsi in aceasta zona, veti fi impresionati de diversitatea faunei si a florei si veti intalni specii rare de animale cum ar fi Sarpele Sfant sau de arbori cum ar fi Pinul Negru de Banat.

In zona exista numeroase unitati de cazare printre care si Pensiunea Noblesse, unde te poti bucura de confortul celor 4 stele.  Se pot afla mai multe detalii despre aceasta pensiune consultand website-ul: noblesseherculane.ro si despre Zilele Herculanelui consultand website-ul www.baileherculane.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top