Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde bei ceai si cafea pe saturate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde bei ceai si cafea pe saturate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/09/2011

Tea & Coffee Festival, aflat la a 3-a editie, se va desfasura in Bucuresti in perioada 12-18 Septembrie. Mai multe ceainarii din capitala vor adera la aceasta sarbatoare si vor organiza seri spectaculoase cu diverse tematici astfel incat toti iubitorii de ceai si cafea sa se simta bine.

Astfel in fiecare din serile festivalului vor avea loc evenimente interesante in cateva locatii din Bucuresti: Casa Vlaicu, Cafepedia (Str. Pictor Arthur Verona nr 2), Cafeneaua Dalles, Serendipity, Ceainaria Rendez-Vous, Gradina Verona-Carturesti, Godot Cafe Teatru. Evenimentul va incepe luni, 12 septembrie la Casa Vlaicu, cu un concert sustinut de Calin Torsan si de  Samsa Stoianovici si cu o degustare de ceai cu aroma mediteraneana (rize/tuareg).

Pentru fanii culturii japoneze si nu numai, se organizeaza pe 13 septembrie la Gradina Verona-Carturesti, “Seara Japoneza” (intrare libera), cu expozitie de Bonsai, demonstratie de Ikebana si un spectacol de dans traditional. Persoanele prezente vor putea lua parte la o demonstratie de ceremonie japoneza de servire a ceaiului care constituie un mod rafinat de relaxare. Si fanii cocktailurilor vor avea o seara dedicata, avand in vedere ca, pe 14 septembrie, la Cafepedia, se vor degusta cocktailuri de ceai, cafea si cappuccino pe ritmuri de Jazz (concert sustinut de Irina Sarbu Band). Tot aici, participantii la eveniment vor avea ocazia sa transforme o cesca obisnuita de cafea intr-o mica opera de arta cu ajutorul celor de la Latte Art care creaza imagini deosebite din spuma de lapte si topping. Vineri si sambata atmosfera va deveni fierbinte mai ales la Serendipity si in Cafeneaua Dalles unde se vor organiza seara braziliana si seara argentiniana (cu demonstratie de tango argentinian).

Pentru mai multe detalii despre Tea & Coffee Festival si despre activitatile care au loc cu ocazia acestui festival, puteti consulta website-ul oficial al evenimentului: tea-coffee.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top