Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te urci intr-un autobuz plin cu whiskey irlandez | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde te urci intr-un autobuz plin cu whiskey irlandez

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/09/2011

Jameson Distillery este o distilerie de whiskey irlandez care a facut parte dintr-o divizie a distileriei frantuzesti: Pernod Ricard. Jameson se numara printre cele mai bine vandute marci de whiskey irlandez din lume (31 milioane de sticle vandute anual) si luna aceasta isi va amplifica popularitatea printr-o vizita neconventionala in Romania.

In perioada 8-15 septembrie, Jameson Bus va calatori prin tara vizitand orasele: Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara. In autobuz cele peste 1000 de persoane care sunt asteptate vor putea participa la sesiuni de mentoring sustinute de Cosmin Lupan (Brand Ambassador Jameson in Romania).

De asemenea in autobuz vor exista 3 camere distincte in care participantii la eveniment vor trai diverse experiente: Camera de Screening, Camera Triplei Distilari si J Bar. In Camera de Screening vor fi proiectii despre povestea brandului si a lui John Jameson, cel care in 1780, a infiintat distileria in Dublin. In Camera Triplei Distilari, invitatii vor afla cum se ajunge la gustul special al whiskey-ului Jameson. Astfel se vor dezvalui secrete de productie iar consumatorii vor aprecia mai mult gustul unic, fin si echilibrat al bauturilor marca Jameson. In cadrul ultimei camere: J Bar, invitatii vor participa la o sesiune de degustare si vor invata sa prepare singuri 3 tipuri diferite de long drink-uri pe baza de Jameson Irish whiskey.
 

La sfarsitul evenimentului, invitatii vor primi diplome de participare si premii oferite de Jameson. Pentru mai multe detaii despre Jameson Bus, programul, noutatile si activitatile pregatite de organizatori puteti consulta pagina de Facebook. Pentru a participa la experienta Jameson Bus, trebuie sa dai „Like” la pagina de Facebook, „Attend” la evenimentul organizat tot de pagina de socializare si un mail cu perioada in care vrei sa participi iar apoi sa astepti confirmarea organizatorilor. 

Bogdana Matei

Sursa foto 

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top