Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti inghetata si ciocolata in Romania cu savoarea Italiei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde gasesti inghetata si ciocolata in Romania cu savoarea Italiei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/09/2011

Venchi si-a inceput existenta, in Torino, in anul 1878, sub forma unei Cofetarii cu laborator propriu. In prezent, Venchi isi vinde produsele, inca pregatite dupa retetele traditionale, in peste 6000 locatii din tara mama - Italia.

In Romania, magazinul de dulciuri a impresionat prin calitatea produselor si mai ales prin grija fata de clienti. Astfel, atat ciocolata cat si inghetata Venchi sunt preparate cu materie prima de calitate, nealterata de conservanti sau procese chimice iar indulcitorul folosit provine din maltoza. Acest indulcitor are o valoare calorica mai scazuta decat zaharul, iar daca este consumat cu moderatie, actioneaza impotriva bacteriilor orale, ajutand astfel prevenirea cariilor. Intoleranta la gluten (celiachia) este de asemenea o afectiune luata in considerare de Venchi. Aproape toate produsele lor (inafara de cele cu cereale sau caramelizate) contin zero gluten.

Reteaua Venchi s-a extins in ultimii ani in cateva orase din tara (Constanta, Brasov) dar prima cofetarie a fost deschisa in Bucuresti, pe Calea Victoriei, nr. 214. Puteti afla mai multe detalii despre reteaua de magazine, produsele, retetele  si filosofia Venchi navigand pe website-ul lor: http://www.venchi.ro/.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top