Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti tot ce ai nevoie pentru pasiunile tale | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde gasesti tot ce ai nevoie pentru pasiunile tale

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/09/2011

Daca te numeri printre cei pasionati de pescuit si vanatoare te vei bucura sa afli ca in perioada 8-11 septembrie, in Piata Constitutiei va avea loc editia de toamna a targului Expo Aventuri la pescuit si vanatoare. Targul se va putea vizita zilnic in perioada amintita mai sus intre orele 10:00 si 18:00.

Partenerii Expo Aventuri: Mim Team, Cabela’s, Watson, Best for fishing, Normark, Prietenul Pescarilor, Energofish, PeApa.ro, Nautic Life, AG Comexim vor aduce mii de articole la preturi promotionale pentru a satisface atat gusturile profesionistilor cat si pe cele ale amatorilor. La standuri veti gasi produse din toate marcile cunoscute pe piata printre care si: Shimano, Cabela’s, Daiwa, Lamiglas, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Suxxes, Owner, Benzar, Sakura, Dynamite Baits, Mosella, Balzer, Cormoran, Big Hammer, MagLite, River2Sea, Leatherman, Korda, Opinel, Kryston, Solar, Cralusso, Trabucco, Sportex, etc.

Puteti vizualiza o schita a standurilor din Piata Constitutiei si ultimele stiri aparute despre targ, accesand website-ul oficial al evenimentului: www.expoaventuri.ro.

In cazul in care preferi sa apelezi direct la profesionisti, poti porni intr-o vanatoare organizata cu cei de la www.vinatoare.ro. Vei afla care sunt perioadele de vanatoare, conditiile in care se vaneaza cel mai bine, informatii despre arme si munitii si despre un alt element foarte important in aceasta activitate: cainele de vanatoare.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top