Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te bucuri de Spa din toate punctele de vedere intr-o tara vecina | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, November 15, 2018

…unde te bucuri de Spa din toate punctele de vedere intr-o tara vecina

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/09/2011

Este vorba despre Complexul Ramada Resort – Aquaworld din Budapesta, unul dintre cele mai mari complexe de piscine acoperite din Europa si printre cele mai noi de wellness din Ungaria. Turistii se pot caza in cele 309 camere sau apartamente ale hotelului, pot sustine prezentari sau pot participa la intalniri de afaceri gazduite de centrul de conferinte, sau se pot relaxa sau antrena la sectiile de wellness si fitness.

Un aspect ingenios al Hotelului Ramada il reprezinta felul in care sunt construite salile de conferinte. Acestea au peretii mobili, astfel putandu-se transforma in mai multe sali de sedinte mai mici sau intr-o sala mare pentru receptii si expozitii. De asemenea, hotelul are propria statie de epurare cu care transforma apa menajera in apa curata si o refoloseste.

Atat piscinele hotelului Ramada cat si cele ale complexului Aquaworld (care are ca tematica Templul Angkor din Cambodgia) au locuri special amenajate pentru copii, unde acestia se pot juca pe uscat sau in apa. De asemenea, exista nenumarate tipuri de saune si de locuri unde poti beneficia de masaje ultra-relaxante iar ca oaspete al Hotelului Ramada ai intrare gratuita in Aquaworld.

Puteti gasi mai multe detalii despre parcul acvatic consultand website-ul: www.aqua-world.hu. Cu ajutorul hartii parcului acvatic si a camerelor care transmit live va puteti da seama cum arata complexul respectiv si care este atmosfera la un moment dat. Iar mai multe detalii despre hotel se pot gasi pe website-ul www.ramadaresortbudapest.hu.

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top