Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti petrece weekend-ul distrandu-te | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde iti poti petrece weekend-ul distrandu-te

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/09/2011

Pana pe 18 septembrie, in fiecare weekend, pe parcursul  Festivalului  Centrului Vechi se sarbatoreste Capitala cu strazile ei pline de farmec, cu aleile inguste si cladirile mai mult sau mai putin impunatoare. Centrul Vechi, locul care de ceva timp este plin de terase, restaurante, cafenele si cluburi care mai de care mai atragatoare, va imbraca haine de sarbatoare spre bucuria turistilor si bucurestenilor care il vor vizita.

Festivalul Centrului Vechi este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti si face parte din programul “Bucuresti – metropola vie”, proiect ce isi propune promovarea capitalei ca oras turistic cu accent pe zona veche si monumentele istorice din aria respectiva. Strazile Lipscani, Selari si Smardan vor fi animate de spectacole de strada si concerte sustinute de artisti din mai multe tari cum ar fi Franta, Italia, Belgia, UK si Germania. Vor avea loc demonstratii de acrobatii, de manuire foc pe coregrafie, de dans, de mima, de jonglerii si de coafaj artistic. Toate acestea se vor desfasura in plina strada, in aer liber, avand pe fundal muzica live.

Pentru cei care doresc sa paraseaca Bucurestiul in acest weekend, la Sighisoara se desfasoara un eveniment foarte popular, duminica pe 4 septembrie: Festivalul Fanfarelor. Spectacolul va fi organizat de Primaria orasului Sighisoara si va fi compus din reprezentatii si recitaluri ale urmatoarelor trupe de artisti: Fanfara „Promenada” si Trupa de majorete „Angels” (Campia Turzii), Fanfara Casei de Cultura a Municipiului Gherla, Fanfara “Atlantisz” Ozun, Fanfara “Armonia” Tirnaveni si nu in ultimul rand Fanfara Sighisoara.
 

Pentru mai multe detalii despre trupele invitate in Centrul Vechi si despre activitatile interactive care se vor desfasura acolo puteti consulta website-ul: festivalulcentruluivechi.ro. Iar pentru mai multe detalii despre Festivalul Fanfarelor puteti consulta website-ul: infosighisoara.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top