Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Oktoberfest 2011 in Germania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde se desfasoara Oktoberfest 2011 in Germania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/08/2011

Oktoberfest-ul original se desfasoara in aceeasi locatie de 200 de ani: Theresienwiese in Munchen. In anul 1810 Therese von Sachsen-Hildburghausen s-a casatorit cu Printul Ludwig al Bavariei iar petrecerea de nunta a constituit primul Oktoberfest din istorie (Theresienwiese inseamna iarba lui Therese).

Inainte sa porniti catre Germania sau chiar si imediat ce ati ajuns in Munchen puteti sa va informati cu privire la eveniment accesand unul dintre numeroasele website-uri care tin loc de ghid pentru Oktoberfest. Aici puteti afla informatii despre: cum puteti rezerva o masa intr-un “beer tent”, de unde va puteti procura costumatii traditionale care sa se incadreze perfect in decorul festivalului si multe alte ponturi despre activitatile care se vor defasura pe parcursul evenimentului.

Daca va hotarati sa sarbatoriti Oktoberfest-ul acolo unde a inceput prima data distractia, puteti opta pentru deplasarea cu TAROM. Compania de transport aerian a pregatit o oferta speciala cu ocazia acestui eveniment: zboruri Bucuresti – Munchen – Bucuresti (13 curse saptamanale) incepand cu 142 euro. Tarifele promotionale sunt disponibile in perioada 1 septembrie – 12 octombrie 2011.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment cum ar fi: programul exact pe zile, cum puteti ajunge, hoteluri care au oferte avantajoase pe toata perioada festivalului, etc,  consultand website-ul oficial: www.oktoberfest.de. De asemenea, pentru detalii despre cursele TAROM si tarifele promotionale puteti consulta website-ul http://www.tarom.ro/.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top