Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti intalni cu cavalerii teutoni la Fagaras | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde te poti intalni cu cavalerii teutoni la Fagaras

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/08/2011

Pana Duminica, pe 28 august, Primaria Municipiului Fagaras organizeaza un eveniment medieval care isi propune sa stranga in jurul cetatii cat mai multi participanti. Premiile puse la bataie in cadrul acestui festival medieval sunt de la plimbarea in balon deasupra Cetatii Fagaras si pana la tricouri si agende. Vor exista numeroase concursuri si activitati distractive pentru vizitatori iar Sambata si Duminica va avea loc  “King Athur’s sword”, o competitie in care turistii se vor intrece incercand sa scoata o spada dintr-o buturuga de lemn.

Daca te vei afla printre vizitatori te vei putea plimba printre cavalerii teutoni si domnitele lor si vei putea asista la mai multe spectacole (inlcusiv cu muzica traditionala din Tara Fagarasului si muzica clasica), oferite de artisti precum: Voltaj, Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 Prajini, Ducu Berti, Vasile Seicaru. Cei mai curajosi dintre vizitatori pot invata de la cavaleri cum sa manuiasca spada sau sa traga cu arcul iar la orele mesei toata lumea va fi invitata la ospat (tepelusul, burta dragonului, turta dulce, ciocolata de casa si siropuri naturale).

Daca ai ajuns in Tara Fagarasului si ai ceva mai mult timp la dispozitie, trebuie sa ai in vedere urmatoarele obiective turistice: Lacul si Barajul Vidraru (unul dintre cele mai mari din Europa), Cetatea Poenari (construita pe vremea lui Vlad Tepes) si Lacul glaciar Balea (este situat intre Defileul Oltului si Poalele Muntilor Piatra Craiului si aici s-a construit in 2006 primul hotel de gheata din Europa de ESt) si Cascada Balea (situata la inaltimea de 1234 m).

Cazarea se poate face cu incredere la una dintre cabanele presarate printre munti. Puteti afla mai multe detalii despre variantele pentru care puteti opta consultand website-ul: www.balea-lac.com/cazare-balea-lac.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top