Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti sa iti gestionezi afacerea „pas cu pas” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde inveti sa iti gestionezi afacerea „pas cu pas”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/08/2011

Luni, 29 august, tinerii antreprenori au ocazia sa participe la Conferinta de Informare Antreprenoriala „Afacerea ta – pas cu pas” care va avea loc in incinta Casei de Cultura a Studentilor din Calea Plevnei nr. 61, Bucuresti si va fi organizata de Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania (evenimentul face parte din cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”).

Participantii vor fi pusi la curent cu ultimele noutati in domeniul antreprenorial si vor avea ocazia sa puna intrebari legate de proiectele lor in afaceri. Pentru a sprijini studentii care isi doresc sa inceapa o activitate independenta se vor infiinta centre de informare antreprenoriala cu privire la mediul de afaceri, la oportunitatile de initiere/dezvoltare a afacerilor, precum si la legislatia relevanta in fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale tarii.

De asemenea, in scopul imbunatatirii competentelor si abilitatilor antreprenoriale 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenoriala – nivel de baza, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, acestia urmand a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin in vederea concretizarii.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti consulta website-ul www.antreprenoridesucces.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top