Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara un maraton pe poteca in Ciucas | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se desfasoara un maraton pe poteca in Ciucas

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/08/2011

Cei care iubesc miscarea pot participa la un eveniment creat special pentru ei: Ciucas Trail Running, care va avea loc sambata 3 septembrie.

Trail Running-ul reprezinta o varianta de alergare diferita de alergatul pe sosea. In general trail running-ul are loc pe trasee de drumetie montana (pe poteci), sub forma unei singure ture. O caracteristica speciala a traseului de trail running este ca acesta e deseori inaccesibil pentru autovehicule, traseele traversand terenuri variate precum dealuri, munti, paduri, deserturi (acolo unde terenul este accidentat sau pantele sunt abrupte, va fi nevoie de catarare).

Semi-maratonul Ciucas Trail Running va avea o lungime de 21,95 km, timpul mediu de parcurgere va fi de 5 ore si 30 min. iar startul si finishul vor fi in Cheia. Inafara de cursa, organizatorii au pregatit si alte surprize pentru public, participantii la competitie si sustinatorii lor: dans, karaoke si artificii seara la Petrecerea Invingatorilor. De asemenea va fi organizata si o cursa pe role compusa din 2 ture de 1 km, duminica pe 4 septembrie.

Daca vrei sa participi ca voluntar la acest eveniment trebuie sa stii ca ai urmatoarele variante: sa astepti concurentii in posturile de control cu apa, incurajari si informatii despre traseu, sa ajuti la marcarea si curatarea traseului, sa ajuti la validarea inscrierii participantilor. Voluntarii vor incepe unele dintre activitati de joi si vineri (1 si 2 septembrie). Alte informatii importante ar mai fi: mancarea si bautura vor fi asigurate de Asociatia Truly Mountain Sport, se va dormi la cort in Cheia, toti voluntarii vor primi ecusoane, tricouri si diplome de merit.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul www.trail-running.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top