Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti merge in acest week-end | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde poti merge in acest week-end

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/08/2011

Ieri a inceput Festivalul Bucovina Rock Castle care va dura pana duminica, 21 august. Acest festival de „muzica tanara” care va fi prezentat de Doru Octavian Popovici (Dodo), isi propune atat promovarea trupelor participante cat si promovarea turistica a Suceavei si a Bucovinei. Consiliul Judetean Suceava, va acorda diverse premii, prin intermediul institutiilor sale de cultura (Muzeul Bucovinei si Centrul Cultural Bucovina): “Trofeul Bucovinei”, Diplomele “Excelenta n Rock”, Diplomele “Viitor n Rock”, “Bucovina Rock Castle”.

Locatia festivalului este Cetatea Sucevei, o cetate medievala aflata la marginea de est a orasului, de unde se poate cuprinde cu privirea toata Suceava. Cetatea a fost construita de domnitorul Petrul Musat si face parte din sistemul de fortificatii construit in Moldova la sfarsitul secolului al XIV-lea, in momentul in care pericolului otoman incepea sa se faca simtit.

Biletele la festival vor costa 2 lei pentru elevi si studenti si 6 lei pentru adulti iar printre trupele aflate in competitie se numara: Luna Amara, Alternativ Quartet, Chilli Familli, Toy Machines, Aura Neagra.

Daca ramai in Bucuresti in week-end si totusi vrei sa asisti la un concert in aer liber, poti merge la Opera Nationala Bucuresti, sambata pe 20 august unde are loc „Promenada Operei”. Accesul va fi gratuit, concertul se va desfasura pe esplanada din fata cladirii iar din programul serii vor face parte fragmente din opere celebre precum:  “Faust” (Charles Gounod), “Rigoletto” (Giuseppe Verdi), “Don Giovanni” (Wolfgang Amadeus Mozart), “Bărbierul din Sevilla” (Gioachino Rossini).

Mai multe detalii despre cele doua evenimente sunt disponibile pe website-ul www.letsrock.rol pentru Bucovina Rock Castle si pe website-ul my.operanb.ro pentru Promenada Operei.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top